over

wie?

over Straffe Boel

Al jaren ben ik als digital marketeer actief in het bedrijfsleven.
Een boeiende job waar ik iedere dag nog dingen bijleer.

In mijn privĂ©leven merkte ik tijdens informele gesprekken met (kleine) zelfstandigen heel vaak op dat men de tijd niet heeft om digitaal een verhaal neer te zetten. Zowel om nieuwe klanten te bereiken als om de bestaande klanten te informeren. Het wordt vaak “tussen de soep en de patatten” gedaan, heel begrijpelijk gezien het werk dat een zelfstandige op zich neemt.
De budgetten zijn er meestal niet om bij de grotere digital agencies aan te kloppen.

Door mijn ervaringen in het uitbouwen van de digitale strategie, heb ik kunnen bewijzen dat je met beperkte budgetten een mooi en sterk verhaal kan neerzetten.

Dus waarom niet de stap zetten om ook andere (kleine) zelfstandigen te helpen om (verder) te bouwen aan een digitaal straf verhaal. Vandaar de stap om een straf verhaal in bijberoep neer te zetten.